Werken in de
kinderopvang
bij LPS

Ontwikkeling voor de jongsten, in een vertrouwde omgeving

Al vanaf hele jonge leeftijd zijn bij kinderen bepaalde karaktereigenschappen en talenten te herkennen. Bij LPS geven we kinderen de ruimte om zich op een speelse manier verder te ontplooien en vaardigheden te ontwikkelen in een vertrouwde omgeving. Daar zetten onze medewerkers op de peuterspeelzalen, buitenschoolse- en kinderdagopvanglocaties zich elke dag weer volledig voor in. Werken in de kinderopvang is veelzijdig en uitdagend, gelukkig kun je als medewerker of vestigingsmanager kinderopvang altijd terugvallen op de kennis en expertise die binnen de LPS ruimschoots aanwezig is.

Doorlopende ontwikkellijn door samenwerking

In de afgelopen jaren heeft LPS een compleet kinderopvangaanbod weten te creëren, waarbij veel opvanglocaties direct verbonden zijn aan een LPS onderwijslocatie. Dit heeft diverse (praktische) voordelen voor de kinderen en hun ouders, maar ook voor jou als medewerker. Intern overleg tussen de opvang en de basisschool wordt makkelijker gemaakt, waardoor je samen kunt werken aan een vloeiende leer- en ontwikkellijn voor kinderen (IKC).

LPS beeldmerk

"Lowys Porquin, waar onderwijs, kinderopvang en ouders samenwerken aan een mooie toekomst voor de kinderen!"

Guido Schoonbrood
Hoofd afdeling Kwaliteit

Waarom werken bij LPS Kinderopvang?

Als pedagogisch medewerker kom je soms voor uitdagingen of speciale vraagstukken te staan. In dat geval kun je altijd terugvallen op de kennis en ervaring van collega’s en het bestuurskantoor van LPS. We zijn pioniers op het gebied van Integrale Kind Centra (IKC’s), maar ook bijzonder vooruitstrevend ten aanzien van ICT en organisatiestructuren. Als financieel gezonde organisatie zijn we wendbaar, slagvaardig en investeren we ruimschoots in moderne tools en jouw persoonlijke ontwikkeling. Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging binnen de LPS, zoals een leidinggevende rol of werken op een andere locatie? Dan gaan we graag met je in gesprek en bekijken samen wat er nodig is om jouw doel te bereiken.

Moderne arbeidsvoorwaarden

Bij een eigentijdse organisatie horen uiteraard ook moderne arbeidsvoorwaarden. Zo bieden we jou als medewerker in de kinderopvang:

  • een salaris conform de CAO Kinderopvang en vakantiegeld;
  • reiskostenvergoeding;
  • budget voor professionele en persoonlijke ontwikkeling;
  • een prettig werkklimaat;
  • moderne voorzieningen en -middelen;
  • inzicht en inspraak in de ontwikkelingen binnen LPS.

Als medewerker kinderopvang bij LPS heb je bovendien een professionele organisatie achter je staan en word je waar nodig gecoacht en begeleid.

Kennismaken of direct solliciteren?

Bij de LPS zijn we voortdurend op zoek naar enthousiaste pedagogisch medewerkers voor onze verschillende opvanglocaties. Professionals die het ondersteunen van jonge kinderen in hun ontwikkeling als hun passie zien. Kun je je helemaal vinden in onze filosofie en visie? Bekijk onze vacatures. Is er momenteel geen passende openstaande vacature voor jou? Laten we tóch kennismaken! We vertellen je met plezier meer over de LPS als werkgever en we horen ook graag wat jouw drijfveren en ambities zijn.

Pedagogisch medewerker

Het geluid van kleine snelle voetstapjes komt dichterbij. Zodra jij in beeld komt word je door blije snoetjes begroet. Met enthousiaste kreetjes, uitgestoken handjes en trotse verhalen komen de kinderen die vandaag in de opvang verblijven je tegemoet. Dit dagelijkse ritueel herinnert je er steeds weer aan: dit is waar je het voor doet! Pedagogisch medewerker is een prachtig, betekenisvol en dankbaar beroep.

Vestigingsmanager kinderopvang

Je maakt je dagelijkse rondje langs de verschillende kinderopvanggroepen. Zo weten de pedagogisch medewerkers dat je er bent en zie je meteen wat (en wie) er allemaal speelt. Je neemt een kop koffie terwijl je uitgebreid wat mails beantwoordt. Je weet al dat deze rust niet lang zal duren, want er is één zekerheid, en dat is dat de dag meestal anders loopt dan je had gepland. Geen dag is hetzelfde. Gelukkig maar!