Stage LPS kinderopvang

Stage lopen bij LPS kinderopvang

Volg je een BOL-opleiding (Beroeps Opleidende Leerweg) en wil je stage lopen in de kinderopvang? Dan hebben wij verschillende mogelijkheden bij LPS. Zo kun je stage lopen bij verschillende groepen, zoals de peuteropvang, kinderdagopvang of buitenschoolse opvang. We hebben mogelijkheden voor studenten uit diverse studierichtingen:

  • BOL-opleiding: Kindprofessional (KP).
  • BOL-opleiding: Pedagogisch Werk, niveau 3 (PW).
  • BOL-opleiding: Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker, niveau 4 (GPM).
  • 2-jarige Associate degree: Pedagogisch Educatief Professional (AD PEP).

Samenwerking met opleidingsinstituten

LPS werkt nauw samen met opleidingsinstituten (o.a. Scalda en Curio) en biedt (combinatie-) stageplaatsen aan voor de opleiding Kindprofessional. Deze stage richt zich op het werken met kinderen in de kinderopvang en/of het (basis)onderwijs. We bieden een beperkt aantal stageplaatsen aan voor de BOL-opleiding: Helpende Zorg en Welzijn (HZW) en Dienstverlening Zorg & Welzijn (DZW), MBO 1 en 2.

 

Volg je een andere opleiding en wil je weten wat de mogelijkheden zijn om stage te lopen bij LPS Kinderopvang? Stuur dan een e-mail naar stage@lpsnet.nl.

LPS beeldmerk

"Juist de extra aandacht en professionele begeleiding van onze studenten, daar staan we voor."

Marjolein Witjes en Denise van Hooijdonk

Stagebureau LPS

Werken na je stage

Blijf je bij LPS na het behalen van je diploma om aan de slag te gaan als pedagogisch medewerker? Dan krijg je begeleiding van een pedagogisch coach.