LIO stagiair

 

LPS logo

 

Aan de slag als LIO stagiair bij LPS? 

Je bent derdejaars PABO student en op zoek naar een afstudeerstage. Je wilt graag stage lopen bij een organisatie van betekenis. Dagelijks zetten onze collega’s zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze locaties. Vanuit het bestuursbureau in Bergen op Zoom ondersteunen de collega’s hen vanuit vertrouwen, betrokkenheid, creativiteit en plezier. We stellen onze medewerkers in hun werk met en voor kinderen zoveel als mogelijk in staat om hun werk goed te doen!

Wat zoeken wij in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkste vinden we dat jij je herkent in onze visie en dat je een klik hebt met onze organisatie. Je hebt een warm hart voor kinderen en wil graag jouw bijdrage leveren aan de kwaliteit van ons onderwijs. Je hebt aandacht voor en sluit aan bij de ontwikkeling van de individuele leerling.

Wat bieden we jou?

  • een stagevergoeding;
  • een uitdagende stageplaats met betrokken en gemotiveerde collega’s;
  • begeleiding door een mentor, ervaren schoolopleider en een bovenschoolse LPS coach;
  • samen met de directie en schoolopleider ga je op zoek naar een onderzoeksvraag die bij jou en de school past;
  • een arbeidsovereenkomst gedurende jouw LIO-periode.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij graag je LIO stage bij LPS wil lopen.
We gaan graag met je in gesprek om te bekijken welke locatie het beste bij je past.

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met ons stagebureau 0164-230166 of stage@lpsnet.nl

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever