Werken en leren

Werken en leren bij LPS Kinderopvang

LPS kinderopvang biedt verschillende mogelijkheden om werken en leren te combineren. Om te mogen werken als pedagogisch medewerker moet je in het bezit zijn van een kwalificerend diploma. Doe daarom de diplomacheck en check of jouw diploma voldoet aan de kwalificatie-eisen.

Werken en leren bij LPS Onderwijs

Binnen het onderwijs biedt LPS een beperkt aantal plaatsen zij-instroomtraject onderwijs.

Ook zijn er mogelijkheden voor trajecten BBL onderwijsassistent en deeltijd opleiding pabo. Lees hier meer over bij onze partners Scalda, Avans en HZ University of Applied Science.

BBL-opleiding Pedagogisch medewerker (MBO 4)

Wil jij bij LPS een BBL-traject volgen? Dat kan! BBL staat voor Beroepsbegeleidende leerweg en duurt 2 tot 3 jaar. Als je start met een BBL-traject bij LPS Kinderopvang ga je werken en leren tegelijk. We sluiten namelijk een leerwerkovereenkomst met jou af. Je wordt onderdeel van het LPS-team en gaat op één van de locaties van LPS aan de slag. Gedurende jouw opleiding ga je één dag in de week naar school (Scalda in Goes) en werk je daarnaast enkele dagen mee op de groep. Indien mogelijk wissel je van locatie om zo kennis te maken met meerdere opvangvormen.

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Verkort zij-instroomtraject LPS Kinderopvang

Wil jij in drie tot vier maanden opgeleid worden voor een baan bij LPS Kinderopvang? Jaarlijks hebben wij meerdere plaatsen beschikbaar voor de korte opleiding Pedagogiek 0-13 jaar. Met deze opleiding in combinatie met een werk- en leerplek bij LPS, ben je in no-time klaargestoomd voor een toffe baan op één van onze locaties.

Zij-instroomtraject LPS Onderwijs

Heb je een afgeronde HBO- of WO-opleiding en wil je graag in het basisonderwijs werken? Via het zij-instroomtraject kun je als HBO-/WO-gediplomeerde uit een ander beroep bevoegd leerkracht worden in het basisonderwijs. In dit leerwerktraject van maximaal twee jaar toon je aan dat je voldoet aan de kwalificatie-eisen voor een startbekwaam leerkracht. Dat doe je door zogenoemde leeruitkomsten te beschrijven. LPS werkt hierin samen met Avans. Er zijn twee startmomenten per jaar: februari en september. Jaarlijks is er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar bij LPS.

Op dit moment zijn er geen openstaande vacatures.

Interesse?

Wil je meer informatie over deze verschillende trajecten? Neem dan contact op met Marjolein Witjes via marjolein.witjes@lpsnet.nl.

Vacatures werken en leren

Solliciteren? Houd onze website www.werkenbijlps.nl of social media in de gaten voor alle openstaande en nieuwe vacatures. Heb jij vragen over een vacature of wil je meer informatie over werken bij LPS? Stuur dan een mail naar sollicitatie@lpsnet.nl.