Pedagogisch medewerker peuteropvang bij De Boemerang in Hoogerheide (0.45 FTE)

Kinderen ontwikkelen zich op natuurlijke wijze door te spelen en bewegen. Zo leren ze spelenderwijs elke dag iets nieuws, ieder in zijn eigen tempo. Bij LPS De Boemerang scheppen wij voorwaarden voor een optimale ontwikkeling.

 

Ga jij aan de slag als pedagogisch medewerker op locatie De Boemerang?

Voor onze locatie De Boemerang, een peuteropvang (erkende VE-locatie) en voorschoolse opvang in het gebouw van brede school De Boemerang in Hoogerheide, zijn wij op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de peuteropvang (PO). De gevraagde uren zijn voor maandag en donderdag, gedurende de afwezigheid van een collega voor ten minste 3-6 maanden. De werktijden zijn van 8:30-12:00 en 12:50-15:20 uur. Wil je meer dagen werken, dan is dat in overleg mogelijk en na afloop van deze vervanging zijn er ook invalmogelijkheden in de regio.

Over LPS De Boemerang

Bij De Boemerang vinden we het belangrijk dat kinderen zich thuis voelen. De inrichting biedt kinderen een gevoel van geborgenheid en nodigt tegelijkertijd uit tot spel. De Boemerang is een gezonde kinderopvang en heeft een nauwe samenwerking met de basisscholen in hetzelfde pand. Bij De Boemerang werken we kindvolgend. Dat betekent dat we kijken naar de behoeften en eigenheid van het kind en de activiteiten hierop afstemmen. Dit doen we door veel ruimte te geven aan vrij spel, zowel binnen als buiten.

Jouw rol als pedagogisch medewerker?

Als pedagogisch medewerker bij De Boemerang speel je een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de kinderen. Je zorgt voor een warme, geborgen en veilige omgeving waar kinderen kunnen spelen, leren en groeien. Daarnaast zoeken we een collega die:

  • 2 dagen per week beschikbaar is;
  • voldoet aan de kwalificatie-eisen volgens de CAO KO. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op kinderopvang-werkt.nl;
  • de Nederlandse taal (niveau 3F) beheerst. Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat;
  • graag samenwerkt en bijdraagt aan een positieve sfeer binnen het team;
  • beschikt over VE en kinder-EHBO heeft.

 

Ben je enthousiast?

Solliciteer direct via onderstaande button en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. 

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met onze recruiter, Denise Verlaan 06-21476190 of sollicitatie@lpsnet.nl.
Meer informatie over LPS De Boemerang is te vinden op www.lps-deboemerang.nl

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever