Pedagogisch medewerker BSO bij Op Dreef in Putte (0.4 FTE)

Door middel van bewegend leren in een rijke speelleeromgeving, zorgen we er bij Op Dreef voor dat ieder kind zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier.

Ga jij aan de slag als pedagogisch medewerker, locatie Op Dreef?

Ben jij een enthousiaste en creatieve pedagogisch medewerker die kinderen graag een leuke tijd bezorgt? Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker voor onze voor- en naschoolse opvang! Naast Peuteropvang bieden we bij Op Dreef ook voorschoolse en naschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Op de BSO is er genoeg ruimte om lekker te spelen in de hoeken of om op onderzoek te gaan in de natuur. Spreekt dit jou aan? Dan zijn we op zoek naar jou!

Over LPS Op Dreef

Bij Kinderopvang Op Dreef geloven we dat kinderen van nature nieuwsgierig zijn. Daarom doen we er alles aan om die nieuwsgierigheid te prikkelen en te stimuleren. Bij ons ontdekken en leren kinderen door te spelen en te bewegen. Naast vrije tijd vinden we de ontwikkeling en groei van uw kind nét zo belangrijk. We luisteren goed naar de behoefte van de kinderen en geven ze de gelegenheid om mee te denken en mee te beslissen. Daarnaast heeft onze voorschoolse en naschoolse opvang aandacht voor een gezonde leefstijl.

Wie zoeken we?

We zoeken enthousiaste en betrokken medewerkers die een passie hebben voor het werken met kinderen. Je bent creatief, geduldig en weet hoe je kinderen op een speelse manier kunt stimuleren en begeleiden. Daarnaast ben je flexibel, communicatief vaardig en kun je goed samenwerken in een team. Je creëert een veilige en gezellige omgeving waarin ze zich optimaal kunnen ontwikkelen, zowel voor als na school, zodat ze een fijne tijd beleven. Op de buitenschoolse opvang werk je op maandag- t/m vrijdagochtend van 7:00 tot 8:45 en maandag- en donderdagmiddag van 14:30 tot 18:15.

Uiteraard is het belangrijk dat je een klik hebt met de collega’s op deze locatie en dat je affiniteit hebt met de doelgroep. Daarnaast zoeken we een collega die:

  • 5 dagen per week, 14 uur beschikbaar is;
  • bij voorkeur ervaring heeft met de doelgroep;
  • aandacht heeft voor een gezonde leefstijl van kinderen;
  • VE-gecertificeerd is, is een pré vanwege de vervanging bij de Peuteropvang;
  • zich prettig voelt in een klein team.

Ter uitbreiding is het mogelijk om op een andere locatie meer uren in dezelfde functie te werken.

Ben je enthousiast?

Solliciteer direct via onderstaande button en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. 

 

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met onze recruiter, Denise Verlaan 06-21476190 of sollicitatie@lpsnet.nl.
Meer informatie over LPS Op Dreef is te vinden op www.lps-opdreef.nl

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever