Vaste invalkracht pedagogisch medewerker kinderopvang Jongleren in Hoogerheide (0.6 FTE)

Bij kinderopvang Jongleren zorgen we ervoor dat het kind zich vertrouwd en begrepen voelt en daardoor met plezier en zelfvertrouwen op ontdekking gaat. Want vanuit een fijne, geborgen omgeving ontwikkelt het kind zich het best. Het is fantastisch om al die verschillende karakters te zien opgroeien in onze groepen!

 

Aan de slag als vaste invalkracht op kinderopvang Jongleren in Hoogerheide?

Voor onze locatie Jongleren, een grote en levendige kinderopvanglocatie in Hoogerheide, zijn wij op zoek naar een invalkracht voor zowel de buitenschoolse opvang (BSO) als de kinderdagopvang (KDV). De uren zijn in overleg en met gegarandeerde uren op contract.

Over LPS Jongleren

Kinderdagverblijf Jongleren heeft 3 opvanggroepen 0 tot 2 jaar en 3 peutergroepen 2 tot 4 jaar. We zijn een gecertificeerde VE-locatie wat betekent dat we voorschoolse educatie aanbieden aan kinderen (vanaf 2,5 jaar) die een extra steuntje nodig hebben in hun ontwikkeling, bijvoorbeeld op het gebied van taalontwikkeling. BSO Jongleren biedt naschoolse- en vakantieopvang op twee locaties: Spetter voor de groepen 1 en 2, Kooiduin voor de groepen 3 t/m 8. Wij zorgen voor vervoer van en naar de scholen.

Jouw rol als invalkracht?

Als invalkracht bij Jongleren speel je een belangrijke rol in het dagelijkse leven van de kinderen. Je zorgt voor een warme, leuke en veilige omgeving waar kinderen kunnen spelen, leren en groeien.

Daarnaast zoeken we een collega die:

  • 4 dagen per week beschikbaar is, uren zijn in overleg;
  • voldoet aan de kwalificatie-eisen volgens de CAO KO. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op kinderopvang-werkt.nl;
  • de Nederlandse taal (niveau 3F) beheerst. Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat;
  • graag samenwerkt en bijdraagt aan een positieve sfeer binnen het team;
  • creatief en initiatiefrijk is;
  • beschikt over VE, een certificaat als babyspecialist en kinder-EHBO heeft of bereid is dit te behalen.

Ben je enthousiast?

Solliciteer direct via onderstaande button en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. 

Wil je meer informatie?

Neem dan contact op met onze recruiter, Denise Verlaan 06-21476190 of sollicitatie@lpsnet.nl.
Meer informatie over LPS Jongleren is te vinden op www.lps-jongleren.nl.

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever