Leraar groep 1-2-3 basisscholen Klim-Op en Delphin in Hoogerheide (1.0 FTE)


De dag begint en de kinderen komen de groep binnen.  Ze vertellen welke leuke dingen ze in het weekend hebben gedaan en daarna gaan jullie aan het werk. Het is gezellig op de groep en de tijd vliegt voorbij. Voor je het weet gaat de bel weer en rennen de kinderen naar buiten. ‘Tot morgen!’  Met een tevreden gevoel doe je het hek op slot. Morgen weer zo’n leuke dag.


Aan de slag als leraar op basisscholen Klim-Op en Delphin in Hoogerheide?

Op onze locaties Klim-Op en Delphin zoeken we een enthousiaste collega voor groep 1-2-3. Op onze scholen willen we bouwen aan een relatie door middel van samenwerken met en door onze leerlingen, zodat zij zich kunnen ontwikkelen, kunnen ontdekken en grenzen kunnen verleggen. We vinden het belangrijk dat de kinderen geloven in zichzelf en in hun eigen kunnen. Als leerkracht heb je oog voor aansluiting van de lesstof bij de ontwikkeling van de leerling.

Over LPS Klim-Op en Delphin

Onze scholen zijn gevestigd in BS de Boemerang in Hoogerheide. Samen met OBS De Dobbelsteen en LPS Kinderopvang de Boemerang zijn wij gehuisvest in één gebouw.

Klim-Op is een katholieke school met ongeveer 300 leerlingen en onze waarden en normen zijn gebaseerd op het katholieke geloof. Onze identiteit verbeelden wij met het beeld van de boom in de hal van de school. De schakels, de takken van deze boom, stellen onze leerlingen voor. De boom laat zien dat we bij elkaar horen en dat de school voor alle kinderen een veilige omgeving wil zijn.

Delphin is een kleinere Jenaplanschool met ongeveer 40 leerlingen. De school is het verlengde van een gezin, omdat het leven thuis en op school onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden. We werken vanuit de nieuwsgierigheid en belevingswereld van kinderen. Delphin staat voor samen betekenisvol leren.

We combineren de kleutergroep van basisschool Klim-Op met de 1-2-3 combinatiegroep van basisschool Delphin. 3 dagen per week heb je in de groep een leraarondersteuner ter beschikking.

Wat bieden wij jou?

 • een salaris conform de CAO Primair Onderwijs;
 • vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% in december;
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen;
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor, De Verbinding, staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wat zoeken wij?

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de school waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er een paar formele zaken waar al onze leraren aan moeten voldoen om de kwaliteit van ons onderwijs te garanderen:

 • je hebt de HBO-opleiding PABO met succes afgerond;
 • je hebt bij voorkeur ervaring als leraar in het basisonderwijs;
 • je hebt affiniteit met en sluit goed aan bij de ontwikkeling van het jonge kind;
 • je hebt kennis van en vaardigheid in het vernieuwen van traditioneel onderwijs;
 • je past bijtijds interventies toe, zodat de leerlingen een ononderbroken leerproces hebben;
 • je hebt interesse in en wil je graag verdiepen in het Jenaplanonderwijs;
 • je zorgt voor een veilige en stabiele omgeving voor leerlingen en collega’s.

Als persoon ben je iemand die:

 • de samenwerking opzoekt en expertise deelt met collega’s;
 • optimistisch is en een positieve sfeer creëert voor de leerlingen en het team;
 • loyaal is en graag een professionele band opbouwt met de leerlingen.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature.

Wil je meer informatie?

Informatie over werken bij LPS Klim-Op en Delphin is te vinden op LPS Klim-Op: basisonderwijs en kinderopvang in Hoogerheide (lps-klim-op.nl) en LPS Delphin: basisonderwijs en kinderopvang in Hoogerheide (lps-delphin.nl)
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Marieke Dekkers 0625405367.

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever