Leraar groep 4 Anton van Duinkerken in Bergen op Zoom (0.4-0.6 FTE)


De dag begint en de kinderen komen de groep binnen.  Ze vertellen welke leuke dingen ze hebben gedaan en daarna gaan jullie aan het werk. Het is gezellig op de groep en de tijd vliegt voorbij. Voor je het weet gaat de bel weer en rennen de kinderen naar buiten. ‘Tot morgen!’  Met een tevreden gevoel doe je het hek op slot. Morgen weer zo’n leuke dag.

 


Aan de slag als leraar op basisschool Anton van Duinkerken in Bergen op Zoom?

Op onze locatie, in de wijk Gageldonk in Bergen op Zoom, zoeken we een leraar voor groep 4 voor ons gezellige team. Ben je 2 dagen of meer beschikbaar en wil je werken op de dinsdag en woensdag? Dan gaan we graag met je in gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Over LPS basisschool Anton van Duinkerken in Bergen op Zoom

Onze school bevindt zich in Gageldonk-Oost: een kleurrijke buurt. Er wonen mensen uit veel verschillende culturen en dat zie je terug op de locatie. Iedere leerling is eigenaar van zijn of haar eigen ontwikkelproces. Iedereen heeft zijn eigen talenten en kwaliteiten en hier spelen we op in. We vinden het belangrijk dat kinderen plezier ervaren en lekker in hun vel zitten. Wanneer kinderen zich prettig voelen, kunnen ze het beste uit zichzelf halen.
We hebben (gemiddeld) kleinere klassen en richten ons op individuele begeleiding van de leerlingen. Er wordt extra ingezet op taalvaardigheid door externe begeleiding en ondersteuning.

Wat bieden we jou?

 • een salaris conform de CAO Primair Onderwijs;
 • vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% in december;
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen;
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor, De Verbinding, staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wat zoeken wij?

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de school waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er een paar formele zaken waar al onze leraren aan moeten voldoen om de kwaliteit van ons onderwijs te garanderen:

 • je hebt de HBO-opleiding PABO met succes afgerond;
 • je hebt bij voorkeur ervaring als leraar in het basisonderwijs;
 • je hebt affiniteit met en kennis van NT2 onderwijs.

Als persoon ben je iemand die:

 • gelooft in de ontwikkeling van ieder kind;
 • sterk is in samenwerken, organiseren en plannen;
 • flexibel is en zich niet snel uit het veld laat slaan;
 • de methode durft los te laten. We werken met leerling volgsysteem MijnLeerlijn.

 

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature.

Wil je meer informatie?

Informatie over werken bij LPS Anton van Duinkerken is te vinden op www.lps-antonvanduinkerken.nl
Heb je vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Marieke Dekkers, 0625405367.

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever