Pedagogisch medewerker BSO bij Het Palet in Bergen op Zoom

Op onze locatie Het Palet in de wijk Borgvliet hebben we een gezellige, beweeglijke groep op de BSO. Onze BSO is gevestigd in de school en de kinderen kunnen zich heerlijk uitleven op het schoolplein. We vinden het belangrijk dat de kinderen samen dingen leren doen, maar geven elkaar ook de ruimte wanneer daar behoefte aan is. 

 

Werken in de kinderopvang bij LPS

Of je nu begint aan jouw eerste echte baan of al jaren ervaring hebt, bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, en energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn. Meer over werken in de kinderopvang bij LPS lees je hier. 

Is de functie van pedagogisch medewerker BSO iets voor jou? 

Je onderneemt graag leuke, nieuwe activiteiten met de kinderen in de BSO, je bent initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving, kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega’s en ouders erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. 

Over de vacature van pedagogisch medewerker BSO 

Op onze BSO-locatie bij LPS Het Palet in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een zorgzame, energieke pedagogisch medewerker voor ongeveer 21 uur per week. Je werkt alle dagen op de VSO. Maandag-, dinsdagmiddag werk je van 13.45u -18:00u en woensdag- en vrijdagmiddag van 11:45u-18:00u. Als je graag meer uren wilt werken, dan kunnen we je uren uitbreiden met het werken op een andere locatie. 

Over LPS Het Palet in Bergen op Zoom in Bergen op Zoom 

Onze BSO is gelegen in de wijk Borgvliet in Bergen op Zoom. We hebben een groot speelplein waar de kinderen heerlijk buiten kunnen spelen.
Binnen hebben we een knusse leeshoek en ruimte voor de oudere kinderen om hun huiswerk te kunnen maken. Op studiedagen en woensdag- en vrijdagmiddag gaan we regelmatig met onze eigen bus op stap naar het bos of de kinderboerderij.

Wat bieden we jou?

 • een salaris conform schaal 6 in de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding); 
 • een eindejaarsuitkering van 3%; 
 • een contract voor 21 uur per week;  
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen; 
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wat zoekt LPS Het Palet in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er nog een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

  • we zoeken iemand voor 21 uur per week; 
  • je voldoet aan de kwalificatie-eisen volgens de CAO. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op www.kinderopvang-werkt.nl; 
  • je beheerst de Nederlandse taal (niveau 3F). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat; 
  • je beschikt over Kinder-EHBO of bent bereid deze te behalen. 

Ben je enthousiast?

Solliciteer direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature.
Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Denise Verlaan, 06-21476190.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS Het Palet is te vinden op www.lps-hetpalet.nl.

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever