Pedagogisch medewerker BSO bij de Vuurtoren in Bergen op Zoom

Je dag begint vroeg en je start rustig op met de kinderen voordat de schooldag begint. Als de bel gaat, breng je de jongsten naar de klas. De oudere kinderen gaan zelf naar hun groep. Je ruimt nog wat op en bereidt alvast de activiteiten voor die je vanmiddag met de kinderen wil gaan doen. Na school komen de kinderen binnen en na wat te drinken en iets lekkers kiezen de kinderen wat ze gaan doen. Het is een gezellige middag en voordat je het door hebt, is het alweer tijd om de dag af te sluiten. 

Werken in de kinderopvang bij LPS

Of je nu begint aan jouw eerste echte baan of al jaren ervaring hebt, bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, en energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn. Meer over werken in de kinderopvang bij LPS lees je hier. 

Is de functie van Pedagogisch medewerker BSO iets voor jou? 

Je onderneemt graag leuke, nieuwe activiteiten met de kinderen in de BSO, je bent initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving, kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega’s en ouders erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. 

Over de vacature van Pedagogisch medewerker BSO 

Op onze BSO-locatie bij LPS De Vuurtoren in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een zorgzame, energieke pedagogisch medewerker voor ongeveer 20 uur per week.
Je werkt op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag op de naschoolse opvang (NSO) en op maandag t/m vrijdag op de
voorschoolse opvang (VSO). 

Over LPS De Vuurtoren in Bergen op Zoom 

Onze BSO is gelegen in de buurt Noordgeest in Bergen op Zoom en gekoppeld aan basisscholen De Welle en De Noordster. Onze buitenschoolse opvang is vooral gericht op ontspanning en gezelligheid. Wij vinden het dan ook belangrijk dat de kinderen zelf kunnen kiezen wat ze willen doen. Dat mag een activiteit zijn, alleen of samen spelen, maar lekker op de bank niets doen mag ook! Op onze BSO locatie kunnen de kinderen kiezen uit allerlei activiteiten. Van een boekje lezen op de bank tot samen met vriendjes spelletjes spelen, creatieve knutselwerkjes maken of buiten spelen. Wij bieden de kinderen een gevarieerd activiteitenprogramma gericht op sport, natuur, creativiteit en cultuur. Zo kun je dansen onder leiding van een dansjuf en gaan we soms bowlen bij het plaatselijke bowlingcentrum. Maar onze topper is toch wel de kooktrein op wielen voor lekkere en gezonde kookactiviteiten met de kinderen!

Wat bieden we jou?

 • een salaris conform schaal 6 in de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding); 
 • een eindejaarsuitkering van 3%; 
 • een contract voor 20 uur per week;  
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen; 
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wat zoekt LPS De Vuurtoren in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er nog een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

  • we zoeken iemand voor 20 uur per week; 
  • je voldoet aan de kwalificatie-eisen volgens de CAO. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op www.kinderopvang-werkt.nl; 
  • je beheerst de Nederlandse taal (niveau 3F). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat; 
  • je beschikt over Kinder-EHBO of bent bereid deze te behalen. 

Ben je enthousiast?

Solliciteer direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter, 0625405367 of sollicitatie@lpsnet.nl.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS De Vuurtoren is te vinden op www.lps-devuurtoren.nl.

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever