Pedagogisch medewerker KDV en BSO regio Bergen op Zoom

Kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuteropvang? Je kunt eigenlijk niet kiezen, omdat je alles leuk vindt! Als pedagogisch medewerker kun je bij ons flexibel werken en word je ingezet op verschillende locaties.  Dit is de ideale manier om ervaring op te doen en te ontdekken welke groep het beste bij jou past. Je hebt de vrijheid om te bepalen wanneer en hoeveel je wilt werken. Deze vrijheid is een goede combinatie met je gezin, studie of hobby. 

 

 

Werken in de kinderopvang bij LPS? 

Bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn. Meer over werken in de kinderopvang bij LPS lees je hier.

Is de functie van pedagogisch medewerker iets voor jou? 

Of je nu nog studeert of al een diploma hebt behaald waarmee je in de kinderopvang mag werken, bij ons is er altijd plek om te werken op één van onze kinderopvanglocaties in Bergen op Zoom, Halsteren en Steenbergen.
Je onderneemt graag leuke, nieuwe activiteiten met de kinderen. Je bent initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving. Je kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega’s en ouders erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Wat zoeken wij in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er nog een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

 • je bent in het bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken (check eventueel op www.kinderopvang-werkt.nl); 
 • of je bent derde- of vierdejaars student van een pedagogisch, sportgerichte of sociale hbo-opleiding als PABO, Sportkunde, Social Work, (Lerarenopleiding) Pedagogiek, Pedagogisch management in de kinderopvang of Jeugdzorg; 
 • je beheerst de Nederlandse taal (niveau 3F). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat; 
 • je beschikt over Kinder-EHBO of bent bereid deze te behalen. 

Wat bieden we jou?

 • een salaris conform schaal 6 in de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding);
 • aantal contacturen per week is bespreekbaar of op oproepbasis;
 • eindejaarsuitkering van 3%;
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
 • vrijheid om te bepalen wanneer en hoeveel je werkt;
 • de ideale manier om ervaring op te doen op BSO, KDV en peuteropvang;
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen;
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuursbureau staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. We gaan graag met je in gesprek.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over de vacature?
Neem contact op met onze recruiter Marieke Dekkers: sollicitatie@lpsnet.nl, 0625405367

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever