Pedagogisch medewerker peuteropvang bij Marco Polo in Bergen op Zoom

Je start je dag met het verwelkomen van alle peuters. Je leest een boek voor en knutselt een mooie tekening voor de opa’s en oma’s. Na het buiten spelen, is het tijd om op te ruimen. Voor je het weet, is de gezellige dag weer voorbij. De kinderen zwaaien enthousiast naar je als ze opgehaald worden en gaan weer tevreden naar huis.

Werken in de kinderopvang bij LPS

Bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, en energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn. Meer over werken in de kinderopvang bij LPS lees je hier. 

Is de functie van pedagogisch medewerker peuteropvang iets voor jou?

Je onderneemt graag leuke nieuwe activiteiten met de kinderen in de opvang, je bent initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving, kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega’s en ouders erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Ga jij aan de slag als pedagogisch medewerker peuteropvang bij Marco Polo? 

Bij peuteropvang Marco Polo werken we vanuit de visie van Reggio Emilia. Als pedagogisch medewerker stimuleer je de ontwikkeling van de kinderen vooral door veel creatief materiaal, muziek en dans aan te bieden. We sluiten daarmee aan bij de thema’s van de basisschool.
Je moedigt de kinderen aan om creatief te denken, te leren en te doen. Dit doe je door zowel in de groep als individueel te werken.  Naast de creatieve activiteiten, kook je samen met de peuters en zorgen jullie voor de moestuintjes.

Voor onze peuteropvang op LPS Marco Polo zijn we op zoek naar een vrolijke en doortastende collega die van aanpakken houdt, met affiniteit voor de doelgroep en taalontwikkeling. Bij voorkeur heb je enige ervaring in de peuteropvang. Je bent 15 uur per week beschikbaar op de groep. Je werkt 17,5 uur per week ter compensatie van je vrije dagen tijdens de schoolvakanties. Ben je meer uren per week beschikbaar? We bespreken graag de mogelijkheden om je uren uit te breiden door je inzet op andere locaties

Wat bieden we jou?

  • een salaris conform schaal 6 in de cao Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding); 
  • een eindejaarsuitkering van 3%; 
  • een baan voor minimaal 15 uur per week. Als je meer uren beschikbaar bent, dan kijken we graag samen met jou of er op één van onze andere kinderopvanglocaties ruimte is om je uren uit te breiden;
  • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 
  • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen; 
  • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt. 

Wat zoekt LPS Marco Polo in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er nog een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

  • je voldoet aan de kwalificatie-eisen volgens de CAO. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op www.kinderopvang-werkt.nl; 
  • je beheerst de Nederlandse taal (niveau 3F). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat; 
  • je bent in het bezit van een VE-certificaat; 
  • je beschikt over Kinder-EHBO of bent bereid deze te behalen.

Ben je enthousiast?

Solliciteer direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature?
Neem dan contact op met onze recruiter Marieke Dekkers 06-25405367 of sollicitatie@lpsnet.nl.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS Marco Polo is te vinden op www.lps-marcopolo.nl

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever