Pedagogisch medewerker BSO bij de Grebbe in Bergen op Zoom

Voor het openen van onze nieuwe BSO locatie De Grebbe zijn wij op zoek naar jou! Met jouw ervaring zie je het als een uitdaging om deze nieuwe locatie op te zetten en er een hele leuke plek van te maken voor kinderen van 4 tot 12 jaar.
Met de thema’s Bewegen, Expressie, Kunst & Cultuur en Koken maak jij iedere middag gezellig!

 

Werken in de kinderopvang bij LPS

Bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, en energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn. Meer over werken in de kinderopvang bij LPS lees je hier.

Is de functie van pedagogisch medewerker BSO iets voor jou? 

Je onderneemt graag leuke, nieuwe activiteiten met de kinderen in de BSO, je bent initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega’s en ouders erg belangrijk. Herken je jezelf hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. 

Over de vacature van pedagogisch medewerker BSO bij De Grebbe

Op onze nieuw te starten BSO-locatie bij LPS De Grebbe in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een ervaren, zorgzame en energieke pedagogisch medewerker voor ongeveer 16 uur per week. Je vindt het een uitdaging om een nieuwe locatie op te (helpen) starten. Er is veel ruimte voor eigen inbreng en in overleg met de leidinggevende ben je vrij om verschillende activiteiten te organiseren en begeleiden. We hebben op De Grebbe ook een peuteropvang locatie. Je werkt op maandag, dinsdag en donderdag op de BSO. In de ochtend werk je van 7:00u – 8:30u en in de middag van 14:45u – 18:00u. Met verlengde opvang werk je mogelijk tot 18:30u. Ben je meer uren beschikbaar? Dat is fijn! We breiden je uren graag uit als je bereid bent om ook op andere locaties te werken.

Over LPS De Grebbe in Bergen op Zoom

Buitenschoolse opvang is de leukste vorm van vrije tijd! Bij De Grebbe organiseren we thema middagen.
Onze thema’s zijn:

 • Bewegen. We hebben een beweegtuin bij de school waar verschillende sporten kunnen worden gedaan, waaronder basketbal en voetbal. Met externe partijen, die ook beweegactiviteiten onder schooltijd organiseren, wordt besproken om bewegingslessen en bootcamps op de BSO te geven.
 • Expressie, Kunst en Cultuur. Op school hebben we een atelier waar de kinderen kunst kunnen maken, maar waar ook theater-, drama- en danslessen en muziek workshops worden gegeven.
 • Koken.  De Grebbe is een gezonde school en dit willen we de kinderen graag meegeven. Op de BSO kan de kinderkeuken gebruikt worden voor kookworkshops en bakmomenten met de kinderen. We laten de kinderen graag kennis maken met gezond eten en gerechten uit de verschillende culturen.

Wat bieden we jou?

 • een salaris conform schaal 6 in de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding); 
 • een eindejaarsuitkering van 3%; 
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen; 
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wat zoekt LPS De Grebbe in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er nog een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

  • je voldoet aan de kwalificatie-eisen volgens de CAO. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op www.kinderopvang-werkt.nl; 
  • je beheerst de Nederlandse taal (niveau 3F). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat; 
  • je beschikt over Kinder-EHBO of bent bereid deze te behalen.

Ben je enthousiast?

Solliciteer direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature?
Neem dan contact op met onze recruiter Marieke Dekkers, 0164-230166 of sollicitatie@lpsnet.nl.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS De Grebbe is te vinden op www.lps-grebbe.nl

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever