Conciërge basisschool De Toermalijn in Halsteren 16-20 uur per week

De bel gaat en de leerlingen stromen de school binnen. Lachend wens je hen een goedemorgen en als alle kinderen in de klas zitten, ga jij verder met het dagelijks onderhoud aan de school. Na de pauze loop je even over het schoolplein, ruim je wat troep op en zorg je dat de omgeving weer netjes is voor als de kinderen weer naar buiten komen. Iedere dag weer die vrolijke gezichten maakt je blij en bij kleine ongevallen kunnen kinderen bij jou terecht voor een pleister of advies. Jouw werk als conciërge is vaak onzichtbaar maar heel belangrijk.

Is de functie van Conciërge iets voor jou? 

Wij zijn op zoek naar een Conciërge voor 16-20 uur in de week, verdeeld over 4 dagen. Bij voorkeur ben je enkele middagen beschikbaar. Als Conciërge verricht je ondersteunende werkzaamheden aan de leraren en de directie van basisschool De Toermalijn. De Toermalijn is onderdeel van de Schans. Basisschool en Peuteropvang de Toermalijn en Zo Kinderopvang zijn op deze locatie gevestigd. Je bent verantwoordelijk voor diverse werkzaamheden binnen en buiten de school. Denk hierbij aan het schoonhouden van het schoolplein, het uitvoeren van klein onderhoud en klusjes, het beheren van de voorraad, ontvangen van monteurs, afval ophalen, plaatsen van containers, reinigen van het koffiezetapparaat, het beheren van de gevonden voorwerpen etc.  Kortom, een manusje-van-alles! 

Over basisschool De Toermalijn in Halsteren

Bij De Toermalijn vinden we het belangrijk dat kinderen naar school gaan om goed te kunnen leren én om plezier te maken. Die twee onderdelen hangen met elkaar samen. Om goed tot leren te komen, stimuleren wij de creatieve, onderzoekende en kritische houding en vinden we het belangrijk dat kinderen zelfbewust op hun eigen niveau mogen leren. Daarnaast vinden we het welbevinden van kinderen nét zo belangrijk. We richten ons op de individuele groei van onze leerlingen, op cognitief, persoonlijk en sociaal gebied. Kinderen moeten zichzelf en ook anderen leren kennen; dit is belangrijk om te kunnen samenwerken en zich te kunnen ontwikkelen.

Wat bieden we jou?

Als je aan de slag gaat als Conciërge op basisschool De Toermalijn dan mag je uiteraard ook het één en ander verwachten: 

 • een salaris conform schaal 3 cao Primair Onderwijs;  
 • vakantiegeld en reiskostenvergoeding;  
 • een eindejaarsuitkering van 8,33% in december;  
 • een contract voor 16-20 uur per week;  
 • ruim budget voor persoonlijke groei en ontwikkeling;  
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen;  
 • Je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wat zoekt basisschool De Toermalijn in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie, de collega’s en de leerlingen. Daarnaast zijn er nog een paar andere zaken die wij graag bij jou terugzien om in aanmerking te kunnen komen voor de vacature van Conciërge:

 • je hebt aantoonbare affiniteit met de werkzaamheden;
 • je beschikt over een EHBO- en BHV-diploma of bent bereid deze te behalen;
 • je bent een dienstverlener en weet in je communicatie goed te schakelen tussen verschillende soorten mensen;
 • proactieve houding en je ziet waar jouw inzet nodig is;
 • servicegericht en je maakt het anderen graag naar de zin.

Ben je enthousiast?

Solliciteer direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met de afdeling HR, 0164-230166 of sollicitatie@lpsnet.nl.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS De Toermalijn is te vinden op www.lps-detoermalijn.nl.

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever