Pedagogisch medewerker BSO bij ’t Paviljoen in Ossendrecht

De bel gaat, de school is uit en je hoort de kinderen al lachend jouw kant opkomen. Ze zijn uitgelaten en blij. Na een drankje staat er een workshop breakdancen op het programma. De muziek gaat aan en de kinderen genieten volop. Jij geniet ook, het zonnetje schijnt, vrolijke gezichten, dit is waar je het voor doet! Pedagogisch medewerker BSO is een prachtig, betekenisvol en dankbaar beroep.    

Werken in de kinderopvang bij LPS

Of je nu begint aan jouw eerste echte baan of al jaren ervaring hebt, bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, en energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn. Meer over werken in de kinderopvang bij LPS lees je hier. 

Is de functie van Pedagogisch medewerker BSO iets voor jou? 

Je onderneemt graag leuke, nieuwe activiteiten met de kinderen in de BSO, je bent initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega’s en ouders erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. 

Over de vacature van Pedagogisch medewerker BSO

Op onze BSO-locatie bij LPS ’t Paviljoen in Ossendrecht zijn we op zoek naar een zorgzame, energieke pedagogisch medewerker voor ongeveer  8-12 uur per week. Je werkt op maandag- en donderdagmiddag op de BSO. Wil je graag meer werken? Uitbreiding van je uren is mogelijk wanneer je bereid bent om op andere locaties te werken.
Vanaf 1 januari 2024 kunnen we je uren bij ’t Paviljoen uitbreiden. 

Over LPS ’t Paviljoen in Ossendrecht

Buitenschoolse opvang is de leukste vorm van vrije tijd! Bij ’t Paviljoen kunnen de jongste kinderen heerlijk spelen in speciaal gecreëerde hoeken. De oudste kinderen hebben een eigen chill plek waar ze kunnen spelen, lezen, knutselen, muziek luisteren en natuurlijk chillen.
Ook buiten is er voor de kinderen genoeg te doen. Ze kunnen vrij spelen of meedoen aan activiteiten of workshops die we in samenwerking met lokale verenigingen of sportclubs organiseren.

Wat bieden we jou?

 • een salaris conform schaal 6 in de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding); 
 • een eindejaarsuitkering van 3%; 
 • een contract voor 8-12 uur per week;  
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen; 
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wat zoekt LPS ’t Paviljoen in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er nog een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

  • we zoeken iemand voor 8-12 uur per week; 
  • je voldoet aan de kwalificatie-eisen volgens de CAO. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op www.kinderopvang-werkt.nl; 
  • je beheerst de Nederlandse taal (niveau 3F). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat; 
  • je beschikt over Kinder-EHBO of bent bereid deze te behalen. 

Ben je enthousiast?

Solliciteer direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. Wil je meer informatie over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Marieke Dekkers, 0164-230166 of sollicitatie@lpsnet.nl.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS ’t Paviljoen is te vinden op www.lps-paviljoen.nl

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever