Leraar bewegingsonderwijs in Bergen op Zoom 0.8-1.0 FTE

 

Vandaag startte je je werkdag in Bergen op Zoom. In de eerste groep die je lesgaf was Tim minder gemotiveerd. Hij had moeite met een oefening, maar nadat je hem geholpen had, zag je hem lachen en deed hij vrolijk mee. Nadat je ook groep 3 en 6 een gymles had gegeven, vertrok je naar Hoogerheide. Daar stonden in de middag een aantal gymlessen op de planning. Tessa was weer ontzettend druk tijdens de les, maar toen je haar een uitdagendere opdracht gaf, ging zij enthousiast aan de slag. Nora was wat stilletjes, ze maakte zich zorgen om haar opa in het ziekenhuis. Na een kort gesprekje deed ze weer fijn mee met de groep. Met een tevreden gevoel trok je de deur achter je dicht. Een bijzondere dag? Nou, eigenlijk gewoon een dag als alle andere. Maar misschien is dat juíst wat jouw werk als leraar bewegingsonderwijs op onze basisscholen zo bijzonder maakt.

LPS logo

Ga jij aan de slag als Leraar Bewegingsonderwijs bij LPS?

Als Leraar Bewegingsonderwijs krijg je een aanstelling voor 0,8 – 1,0 fte, afhankelijk van jouw beschikbaarheid. Je werkt op vaste dagdelen op maximaal 3 tot 4 basisscholen. Je werkt in de regio Steenbergen – Bergen op Zoom – Woensdrecht. Je gaat op een positieve manier om met verschillend gedrag en zet zowel je pedagogische als didactische kwaliteiten in om leerlingen zowel fysiek als motorisch verder te helpen in hun ontwikkeling. Je zet hier je creativiteit vol voor in! 
Naast het geven van sportlessen organiseer je ook diverse (sportieve) activiteiten voor de basisscholen. In deze functie krijg je veel vrijheid om de gymlessen vorm te geven op je eigen manier. Nadat de kerndoelen bepaald zijn, geef jij dus zelf vorm aan je functie. Je werkt samen met onze andere leraren bewegingsonderwijs en met hen heb je een aantal keer per jaar overleg. Zo versterken jullie elkaar en blijven jullie continu innoveren.   

Wat bieden we jou?

 • je krijgt het vooruitzicht op een vast dienstverband;
 • een salaris conform de cao Primair Onderwijs;
 • 8% vakantiegeld, uitbetaald in de maand mei;
 • vakantieverlof van 10,5 weken per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • 8,33%, eindejaarsuitkering, uitbetaald in december;
 • een normjaartaak van 1659 uur bij een fulltime dienstverband;
 • doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen zijn altijd bespreekbaar;
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen;
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuursbureau staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wie zoeken wij?

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de scholen waar je aan de slag gaat. Daarnaast zoeken wij iemand die: 

 • beschikbaar is voor 0,8 of 1,0 fte per week; 
 • je hebt een lesbevoegdheid om als leraar bewegingsonderwijs te mogen werken binnen het Primair Onderwijs doordat je de ALO afgerond hebt, of een Pabo diploma hebt met aanvullende bevoegdheid; 
 • enthousiast en positief is en aantoonbare (stage)ervaring heeft als leraar lichamelijke opvoeding;
 • een flexibele werkhouding heeft en zich niet snel uit het veld laat slaan;  
 • structuur brengt en geduld en humor meebrengt;
 • hart heeft voor kinderen in de leeftijd 4 t/m 13 jaar en hen wil ondersteunen en begeleiden waar nodig. 


Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. We gaan graag met je in gesprek.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over de Lowys Porquin is te vinden op www.lowysporquin.nl. Heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Marieke Dekkers (tel. 0164 – 230166).

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever