Leraar groep 8 (1 FTE) de Grebbe in Bergen op Zoom

Met een tevreden gevoel trek je de deur achter je dicht en je loopt het schoolplein af. In gedachten reflecteer je op de dag. Amir was vanmorgen weer ontzettend druk, maar toen je hem een uitdagendere opdracht gaf zat hij een uur lang geconcentreerd te werken. Nora was wat stilletjes en moest huilen toen je haar apart nam, ze maakte zich zorgen om haar oma in het ziekenhuis. Even na jullie gesprekje babbelde ze weer honderduit. Sem was duidelijk gefrustreerd tijdens het maken van rekensommen, maar met wat extra aandacht lukte het wel. Je zag hem bijna letterlijk groeien! Een bijzondere dag? Nou, eigenlijk gewoon een dag als alle andere. Maar misschien is dat juíst wat jouw werk als leraar zo bijzonder maakt.

 

Aan de slag als leraar op basisschool De Grebbe in Bergen op Zoom?

 

Over de vacature leraar

Op onze basisschool De Grebbe in Bergen op Zoom zijn we op zoek naar een enthousiaste leraar voor groep 8. Het is een heerlijke groep die we graag een fantastische leraar gunnen!
We geven extra aandacht aan rekenen, taal en (begrijpend) lezen. Voor elk kind zijn dit belangrijke vaardigheden. Omdat elk kind zich op eigen wijze en in eigen tempo ontwikkelt, bieden we maatwerk voor ieder kind.

Kinderen leren veel op de Grebbe. Ze gaan aan de slag met schoolvakken als taal, rekenen, lezen en wereldoriëntatie. Daarnaast leren kinderen omgaan met elkaar en de leerkrachten en kunnen kinderen zich uitleven in sport en spel. Zo ontwikkelen ze vaardigheden waar ze een leven lang voordeel van hebben: samenwerken, het beste uit jezelf halen en daar plezier aan beleven.

Over LPS basisschool De Grebbe in Bergen op Zoom

Onze basisschool maakt onderdeel uit van de Lowys Porquinstichting (LPS). Deze stichting, die een sterke verbinding heeft met de rooms-katholieke en protestants-christelijke levensbeschouwing, verenigt ruim dertig scholen en diverse kinderopvanglocaties.
De lijfspreuk van LPS is ‘eenheid in verscheidenheid’, want hoewel we bij één stichting horen, heeft elke locatie een geheel eigen karakter. De verbinding van deze locaties is waardevol omdat we samen sterker staan. De ondersteuning, goede faciliteiten en specialistische kennis zijn hier enkele voorbeelden van.

Locatie LPS de Grebbe hanteert een 5-sterrenschoolconcept. 5 pijlers waarop ons onderwijs is gebaseerd. Vandaar de 5 sterren in ons logo
Op onze school zijn verschillende religies en levensovertuigingen vertegenwoordigd. Daarom leren we de kinderen goed naar elkaar te luisteren en respect te hebben voor elkaar. In een veilige, vertrouwde omgeving zoeken we naar dat wat mensen verbindt.

Wat bieden we jou?

  • Een salaris conform de CAO Primair Onderwijs;
  • Vakantiegeld en reiskostenvergoeding;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% in december;
  • Ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • Een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen;
  • Je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wat zoeken wij?

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de school waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er een paar formele zaken waar al onze leraren aan moeten voldoen om de kwaliteit van ons onderwijs te garanderen:

  • Je hebt de HBO-opleiding PABO met succes afgerond;
  • Ervaring als leraar in het basisonderwijs;
  • Je gelooft in de ontwikkeling van ieder kind;
  • Je durft en wil anders denken over onderwijs en zoekt maatwerk voor ieder kind.

 

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan snel en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature.

Wil je meer informatie?

Informatie over werken bij LPS de Grebbe is te vinden op www.lps-degrebbe.nl
Heb je vragen over de functie? Neem dan contact op met Lia Dam  (directeur), 0164-233934 Heb je vragen over de procedure? Neem dan contact op met onze recruiter Marieke Dekkers, 0164-230166 of sollicitatie@lpsnet.nl.

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever