Pedagogisch medewerker BSO in regio Bergen op Zoom

De bel gaat, de school is uit en je hoort de kinderen al lachend jouw kant opkomen. Ze zijn uitgelaten en blij. Na een drankje neem je ze mee naar buiten. Je hebt een parcours klaargezet waar ze al hun energie in kwijt kunnen. Bram vindt het wat spannend dus je helpt hem omhoog te klimmen. Fien trekt een sprintje en komt als eerste over de streep. Juichend valt ze je in je armen. De kinderen vermaken zich uitstekend. Je geniet, het zonnetje schijnt, vrolijke gezichten, dit is waar je het voor doet! Pedagogisch medewerker is een prachtig, betekenisvol en dankbaar beroep.  

 

 

Werken in de kinderopvang bij LPS? 

Bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn.

 

Werken bij LPS als pedagogisch medewerker BSO iets voor jou? 

Of je nu nog studeert of al een diploma hebt behaald waarmee je in de kinderopvang mag werken, bij ons is er altijd plek om 2 tot 4 dag(delen) te werken op één van onze kinderopvanglocaties in de regio Bergen op Zoom.
Je onderneemt graag leuke, nieuwe activiteiten met de kinderen in de BSO. Je bent initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving. J kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega’s en ouders erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven.

Over de vacature pedagogisch medewerker BSO

Op de diverse BSO-locaties zijn we op zoek naar zorgzame, energieke pedagogisch medewerkers die flexibel inzetbaar zijn. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en woonplaats word je ingezet op één of meerdere locaties.  

Wat zoeken wij in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er nog een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

  • je bent in het bezit van een diploma waarmee je in de kinderopvang mag werken (check eventueel op www.kinderopvang-werkt.nl); 
  • of je bent derde- of vierdejaars student van een pedagogisch, sportgerichte of sociale hbo-opleiding als PABO, Sportkunde, Social Work, (Lerarenopleiding) Pedagogiek, Pedagogisch management in de kinderopvang of Jeugdzorg; 
  • je beheerst de Nederlandse taal (niveau 3F). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat; 
  • je beschikt over Kinder-EHBO of bent bereid deze te behalen. 

Wat bieden we jou?

  • een salaris conform schaal 6 in de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding);
  • aantal contacturen per week is bespreekbaar of op oproepbasis;
  • eindejaarsuitkering van 3%;
  • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei;
  • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen;
  • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. We gaan graag in gesprek.

Wil je meer informatie?

Wil je meer informatie over de vacature? Neem contact op met de afdeling HR: sollicitatie@lpsnet.nl, 0164-230166.

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever