Pedagogisch medewerker BSO bij LPS Jongleren in Hoogerheide

De bel gaat, de school is uit en je hoort de kinderen al lachend jouw kant opkomen. Ze zijn uitgelaten en blij. Na een drankje staat er een workshop breakdancen op het programma. De muziek gaat aan en de kinderen genieten volop. Jij geniet ook, het zonnetje schijnt, vrolijke gezichten, dit is waar je het voor doet! Pedagogisch medewerker is een prachtig, betekenisvol en dankbaar beroep.     

Werken in de kinderopvang bij LPS

Of je nu begint aan jouw eerste echte baan of al jaren ervaring hebt, bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn. Meer over werken in de kinderopvang bij LPS lees je hier. 

Werken bij LPS als pedagogisch medewerker iets voor jou?

Je onderneemt graag leuke nieuwe activiteiten met de kinderen op de buitenschoolse opvang, je bent initiatiefrijk, en hebt veel energie en verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving, kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega’s en ouders erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. 

Over de vacature van pedagogisch medewerker BSO bij LPS Jongeleren in Hoogerheide

Op onze BSO-locatie bij LPS Jongleren in Hoogerheide zijn we op zoek naar een zorgzame, energieke pedagogisch medewerker voor ongeveer 20 uur per week. Je werkt op maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag op BSO Kooiduin en op woensdagmiddag op BSO Spetter. Je uren zijn ook nog uit te breiden op maandag en donderdag van 7.30 – 8.30 uur op de VSO (voorschoolse opvang).  

Over LPS Jongleren in Hoogerheide

Onze buitenschoolse opvang bij LPS Jongleren in Hoogerheide bestaat uit twee groepen: Spetter en Kooiduin. Door als Pedagogisch medewerker diverse activiteiten aan te bieden aan de kinderen kunnen zij ontdekken welke talenten ze hebben en nieuwe talenten ontwikkelen. BSO-groep Spetter heeft bijvoorbeeld elke maand een ander thema met leuke activiteiten. Bij het thema ‘gezond eten’ maken we bijvoorbeeld lekkere én gezonde hapjes, kweken we onze eigen groentes in de bakken op het balkon en knutselen we met macaroni.
Voor de kinderen van BSO-groep Kooiduin worden super coole workshops aangeboden, vaak in samenwerking met lokale (sport)verenigingen. Van yoga tot breakdancen, graffiti en kookworkshops, theaterlessen en mountainbiken… voor iedereen wat wils!
Ook in de vakanties organiseren we op beide locaties aantrekkelijke vrijetijdsactiviteiten en trekken we erop uit. Zo worden de vakanties een groot feest voor de BSO kids! 

Wat bieden we jou?

 • een salaris conform schaal 6 in de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding); 
 • minimaal 20 vaste contracturen per week;
 • een eindejaarsuitkering van 3% in december; 
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen; 
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt. 

Wat zoekt LPS  in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we het dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

 • je bent beschikbaar voor minimaal 20 uur per week;
 • je voldoet aan de kwalificatie-eis volgens de CAO Kinderopvang. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op www.kinderopvang-werkt.nl;
 • je beheerst de Nederlandse taal (niveau 3F). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat; 
 • je bent in het bezit van een VE-certificaat of bent bereid deze te behalen; 
 • je beschikt over Kinder-EHBO en -BHV of bent bereid deze te behalen.  

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. We gaan graag in gesprek.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS Jongleren is te vinden op www.lps-jongleren.nl Heb je vragen? Neem contact op met afdeling HR: sollicitatie@lpsnet.nl, 0164 – 230 166.

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever