Pedagogisch medewerker bij LPS Jongleren in Hoogerheide

Je hebt zin in een nieuwe dag op de babygroep! Sophie lacht als ze je ziet en na haar fles gaat ze rustig slapen. Daan vraagt iets meer aandacht van je. Hij heeft buikkrampjes maar door jouw verzorging voelt hij zich al snel beter. ’s Middags zing je liedjes en laat je de baby’s spelenderwijs water ontdekken. De kindjes genieten en jij dus ook, het zonnetje schijnt, vrolijke gezichtjes, dit is waar je het voor doet! Pedagogisch medewerker is een prachtig, betekenisvol en dankbaar beroep.   

Werken in de kinderopvang bij LPS

Of je nu begint aan jouw eerste echte baan of al jaren ervaring hebt, bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn. Meer over werken in de kinderopvang bij LPS lees je hier. 

Werken bij LPS als pedagogisch medewerker iets voor jou?

Je onderneemt graag leuke nieuwe activiteiten met de kindjes op het kinderdagverblijf, je bent initiatiefrijk en hebt veel verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving, kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met je collega’s en ouders erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze vacature jou op het lijf geschreven. 

Over de vacature van pedagogisch medewerker bij LPS Jongeleren in Hoogerheide

Op onze locatie bij LPS Jongleren in Hoogerheide aan de Aviolandalaan zijn we op zoek naar een zorgzame, energieke pedagogisch medewerker voor 24 uur per week. Je werkdagen stemmen we in overleg met elkaar af. Op onze locatie zijn meerdere groepen waar je op ingezet gaat worden, voornamelijk babygroepen.

Over LPS Jongleren in Hoogerheide

Op ons kinderdagverblijf werken wij bewust met leeftijdsgroepen (0-2 jarigen en 2-4 jarigen). Hierdoor kunnen wij de speelomgeving en onze pedagogische aanpak heel goed afstemmen op datgene wat de kinderen op een bepaalde leeftijd nodig hebben. Samen met leeftijdsgenootjes ontdekken de kinderen de wereld om zich heen.  
Om goed aan te kunnen sluiten bij de natuurlijke ontwikkeling van ieder kind werken we  kindvolgend. Dat betekent dat we kijken naar de behoeften en eigenheid van het kind.  Door hierop aan te sluiten versterken we zowel de binding met de pedagogisch medewerkers als de eigenwaarde van het kind. 

Wat bieden we jou?

 • een salaris conform schaal 6 in de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en indien van toepassing een reiskostenvergoeding); 
 • 24 contracturen per week;
 • een eindejaarsuitkering van 3% in december; 
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen; 
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt. 

Wat zoekt LPS  in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we het dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

 • je bent beschikbaar voor 24 uur per week;
 • je voldoet aan de kwalificatie-eis volgens de CAO Kinderopvang. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op www.kinderopvang-werkt.nl;
 • je beheerst de Nederlandse taal (niveau 3F). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat; 
 • je bent in het bezit van een VE-certificaat of bent bereid deze te behalen; 
 • je beschikt over Kinder-EHBO en -BHV of bent bereid deze te behalen.  

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. We gaan graag in gesprek.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS Jongleren is te vinden op www.lps-jongleren.nl Heb je vragen? Neem contact op met afdeling HR: sollicitatie@lpsnet.nl, 0164 – 230 166.

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever