Enthousiaste Leraar middenbouw in Nieuw-Vossemeer

Werken bij LPS management

Met een tevreden gevoel trek je de deur achter je dicht en je loopt het schoolplein af. In gedachten reflecteer je op de dag. Sophie was vanmorgen weer ontzettend druk, maar toen je haar een uitdagendere opdracht gaf zat zij een uur lang geconcentreerd te werken. Stijn was wat stilletjes en moest huilen toen je hem apart nam, hij maakte zich zorgen om zijn oma in het ziekenhuis. Even na jullie gesprekje babbelde hij weer honderduit. Amir was duidelijk gefrustreerd tijdens het maken van rekensommen, maar met wat extra aandacht lukte het wel. Je zag hem bijna letterlijk groeien! Een bijzondere dag? Nou, eigenlijk gewoon een dag als alle andere. Maar misschien is dat juíst wat jouw werk als leraar zo bijzonder maakt. 

Ga jij aan de slag als leraar op basisschool Merijntje in Nieuw-Vossemeer? 

Werken in het onderwijs is prachtig en tegelijkertijd uitdagend. Of je nu net begint aan jouw eerste echte baan als leraar of al jaren ervaring hebt, bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionals die het onderwijs niet als werk, maar als een roeping beschouwen. Net als LPS zie jij kinderen niet als een optelsom van kennis en vaardigheden, maar als individuen met hun eigen karakters en talenten, die ze in een doorlopende leerlijn kunnen ontdekken en ontwikkelen.  

Over de vacature leraar middenbouw op LPS Merijntje 

Op onze basisschool Merijntje in Nieuw-Vossemeer zijn we op zoek naar een enthousiaste leraar middenbouw voor 0,4 fte in de week. Hiernaast is er ruimte voor 0,6 fte om een collega tot eind april/begin mei 2023 te vervangen. Ook na deze periode kijken we graag samen met jou naar de invulling van de 0,6 fte binnen LPS.   
Onze voorkeur gaat uit naar een beschikbaarheid van 1,0 fte. Als jij 0,4 of 0,6 fte beschikbaar bent dan ontvangen wij ook graag je sollicitatie.

Over LPS basisschool Merijntje in Nieuw-Vossemeer 

Bij Merijntje vinden we het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt, plezier heeft en gezien en gehoord wordt. Wederzijds respect voor mens en omgeving bepaalt ons handelen. Dit geeft ons een pedagogische én maatschappelijke opdracht. Ieder kind is verschillend en mag zijn wie hij of zij is en ontwikkelt zich in zijn of haar eigen zone van naaste ontwikkeling. Dat vinden we belangrijk! We leren samen door te ervaren, oefenen en toe te passen door middel van allerlei soorten materialen in verschillende werkvormen. We bieden kinderen een inspirerende, rustige en duidelijk gestructureerde werkomgeving waarin we ze leren om keuzes te maken. Iedereen ervaart ruimte ín en neemt verantwoordelijkheid vóór het eigen handelen. We werken in bouwen. Dit betekent dat groep 1 en 2, groep 3, 4 en 5 en groep 6, 7 en 8 samen werken in een inspirerende omgeving. Ook als leraar werk je samen met je collega’s in de bouw. Samen zijn jullie verantwoordelijk voor alle kinderen in de bouw. 

 Wat bieden we jou?

 • je krijgt het vooruitzicht op een vast dienstverband;
 • een salaris conform de cao Primair Onderwijs;
 • 8% vakantiegeld, uitbetaald in de maand mei;
 • vakantieverlof van 10,5 weken per jaar op basis van een fulltime dienstverband;
 • 8,33%, eindejaarsuitkering, uitbetaald in december;
 • een normjaartaak van 1659 uur bij een fulltime dienstverband;
 • doorgroeimogelijkheden en ontwikkelkansen zijn altijd bespreekbaar;
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen;
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuursbureau staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt.

Wie zoeken wij?

Het allerbelangrijkst vinden we dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de school waar je aan de slag gaat. Hiernaast herken je jezelf in het volgende:

 • je bent beschikbaar voor 5 dagen per week (0,4 of 0,6 fte ook bespreekbaar);
 • je hebt de hbo-opleiding PABO met succes afgerond; 
 • ervaring als leraar in het basisonderwijs; 
 • je gelooft in de ontwikkeling van ieder kind; 
 • je durft en wil anders denken over onderwijs en zoekt maatwerk voor ieder kind. 

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. Herken je je in onze visie maar is deze vacature voor jou niet de ideale match? Bekijk onze vacatures en aarzel niet om toch contact met ons op te nemen.  

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS Merijntje is te vinden op www.lps-merijntje.nl. Heb je vragen? Neem contact op met afdeling HR: sollicitatie@lpsnet.nl, 0164 – 230 166.

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever