Pedagogisch medewerker Sport BSO Lodijke

Werken in de kinderopvang bij LPS

De bel gaat, de school is uit en je hoort de kinderen al lachend jouw kant opkomen. Ze zijn uitgelaten en blij. Na een drankje neem je ze mee naar buiten. Je hebt een parcours klaargezet waar ze al hun energie in kwijt kunnen. Bram vindt het wat spannend dus je helpt hem omhoog te klimmen. Fien trekt een sprintje en komt als eerste over de streep. Juichend valt ze je in je armen. De kinderen vermaken zich uitstekend. Je geniet, het zonnetje schijnt, vrolijke gezichten, dit is waar je het voor doet! Pedagogisch medewerker is een prachtig, betekenisvol en dankbaar beroep.  

Werken bij LPS Sport BSO Lodijke in Bergen op Zoom als pedagogisch medewerker iets voor jou? 

Als sportieve collega onderneem jij graag nieuwe activiteiten met de kinderen in de buitenschoolse opvang, je bent initiatiefrijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving, kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met ouders en je collega’s erg belangrijk. 

 

Werken op een buitenschoolse opvang bij LPS 

Of je nu studeert (bijvoorbeeld Pabo, Social Work of Pedagogiek), begint aan jouw eerste echte baan of al jaren ervaring hebt, bij LPS Sport BSO Lodijke in Bergen op Zoom bieden wij jou graag een mooie fijne werkplek! Je werkt 3 middagen per week op maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 – 18.00 uur. Je uren zijn eventueel uit te breiden met uren in de voorschoolse- of naschoolse opvang.  
Heb jij een warm hart voor kinderen en word je blij van het werken met kinderen in de leeftijd van 4 – 13 jaar? Solliciteer dan vandaag nog! 

Wat zoeken wij in een toekomstige collega? 

Het allerbelangrijkst vinden we het dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast zijn er een paar formele zaken waar al onze mensen aan moeten voldoen om de kwaliteit van onze kinderopvang te garanderen: 

 • je voldoet aan de kwalificatie-eis volgens de CAO Kinderopvang; 
 • je hebt een mbo 3 of mbo 4-opleiding met succes afgerond (CIOS, Pedagogisch medewerker, Onderwijsassistent) of volgt een hbo-opleiding Pabo, Social Work of Pedagogiek; 
 • je beheerst de Nederlandse taal uitstekend; 
 • je beschikt over Kinder-EHBO en -BHV of bent bereid deze te behalen.

Wat bieden we jou?

 • een baan voor 3 middagen per week (maandag, dinsdag en donderdag van 14.15 – 18.00 uur). Uren zijn uit te breiden met uren in de voorschoolse- of naschoolse opvang;  
 • een mooie bijbaan als je nog bezig bent met je hbo-opleiding (bijvoorbeeld Pabo, Social Work of Pedagogiek); 
 • een salaris conform de CAO Kinderopvang (plus vakantiegeld en reiskostenvergoeding); 
 • een eindejaarsuitkering van 6,3% in december; 
 • een interessant beloningssysteem voor individuele prestaties; 
 • ruim budget voor persoonlijke ontwikkeling en groei; 
 • een prettig werkklimaat, moderne voorzieningen en middelen; 
 • je hebt een professionele organisatie achter je staan. De mensen van ons bestuurskantoor staan altijd voor je klaar als je vragen, opmerkingen of ideeën hebt. 

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. We gaan graag in gesprek.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS Lodijke is te vinden op www.lodijke.nl Heb je vragen? Neem contact op met afdeling HR: sollicitatie@lpsnet.nl, 0164 – 230 166.

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever