Pedagogisch medewerker (parttime) voor diverse locaties

Werken in de kinderopvang bij LPS

Het geluid van kleine snelle voetstapjes komt dichterbij. Zodra jij in beeld komt word je door blije snoetjes begroet. Met enthousiaste kreetjes, uitgestoken handjes en trotse verhalen komen de kinderen die vandaag in de opvang verblijven je tegemoet. Dit dagelijkse ritueel herinnert je er steeds weer aan: dit is waar je het voor doet! Pedagogisch medewerker is een prachtig, betekenisvol en dankbaar beroep.

We zijn voortdurend op zoek naar lieve, zorgzame medewerkers voor onze kinderopvanglocaties

Of je nu begint aan jouw eerste echte baan of al jaren ervaring hebt, bij LPS zijn we voortdurend op zoek naar professionele, creatieve, energieke pedagogisch medewerkers. Mensen met een warm hart voor kinderen, die ervoor zorgen dat zij onze opvanglocaties als hun tweede thuis zien. Bij ons mogen jonge kinderen spelenderwijs worden wie ze zijn.

Is pedagogisch medewerker iets voor jou?

Je onderneemt graag leuke nieuwe activiteiten met de kinderen in de opvang, je bent initiatiefrijk en hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent niet alleen zorgzaam, maar vindt ook de ontwikkeling van kinderen – zoals gedrag en sociale vaardigheden – interessant. Hierin wil je zelf ook steeds bijleren. Je hebt oog voor een veilige, schone en opgeruimde omgeving, kunt goed schakelen tussen aandacht voor de groep én individuele kinderen en je vindt goed communiceren met ouders en je collega’s erg belangrijk. Herken je je hierin? Dan is deze functie jou op het lijf geschreven.

Over de vacatures

Momenteel hebben we vacatures beschikbaar op de volgende locaties:

 • Pedagogisch medewerker LPS kinderopvang Het Kompas. Het betreft een functie op de peuteropvang. Werkdagen op woensdagochtend en vrijdagochtend. Tevens hebben we mogelijkheden op de BSO van maandag tot en met vrijdag.
 • Pedagogisch medewerker LPS kinderopvang Anton van Duinkerken. Het betreft een functie op de peuteropvang van dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag en/of naschoolse opvang op woensdagmiddag.
 • Pedagogisch medewerker LPS kinderopvang Lodijke, Het betreft een functie voor het kinderdagverblijf wegens uitbreiding van de babygroep, voor minimaal 17 uur per week (woensdag en vrijdag). Tevens zoeken we een nieuwe medewerker voor de peutergroep (dinsdag en vrijdag een hele dag) en de BSO voor minimaal 20 uur per week voor maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. De BSO kan gecombineerd worden met de functie van onderwijsassistent.
 • Pedagogisch medewerker LPS kinderopvang Marco Polo voor de BSO, minimaal 24 uur per week, van maandag tot en met vrijdag.
 • Pedagogisch medewerker LPS kinderopvang Maria Regina (Steenbergen), voor de peuteropvang op de maandagochtend voor 3,5 uur per week.

Wie zoeken wij als toekomstige collega?

Het allerbelangrijkst vinden we het dat jij je herkent in onze visie, dat je een klik hebt met onze organisatie en met de collega’s van de locatie waar je aan de slag gaat. Daarnaast moet je uiteraard voldoen aan de kwalificaties om te mogen werken binnen de kinderopvang:

 • Je voldoet aan de kwalificatie-eisen volgens de CAO. Twijfel je of je mag werken binnen de kinderopvang? Doe de diploma-check op www.kinderopvang-werkt.nl .
 • Je beheerst de Nederlandse taal (niveau F3). Dit kun je aantonen met je diploma of certificaat.
 • Je bent in het bezit van een VVE-certificaat of bent bereid deze te behalen.
 • Je beschikt over Kinder-EHBO of bent bereid deze te behalen.

Wat bieden we jou?

 • Een salaris ingeschaald in schaal 6 conform de CAO Kinderopvang ( vanaf 1 januari 2022 tussen de € 2155,- en € 2935,- bruto per maand, op basis van 36 uur).
 • 8% vakantiegeld.
 • Een uitdagende en dynamische baan.
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei.
 • Fijne, professionele collega’s.
 • Een prettige werksfeer.

 

Ben je enthousiast?

Solliciteer dan direct en vertel ons waarom jij blij wordt van deze vacature. We gaan graag in gesprek.

Wil je meer informatie?

Meer informatie over LPS kinderopvang is te vinden op www.lowysporquin.nl/kinderopvang  Heb je vragen? Neem contact op met afdeling HR: sollicitatie@lpsnet.nl, 0164 – 230 166.

 

Solliciteren

Over LPS als werkgever

Elke dag weer zetten bijna 800 LPS-medewerkers zich met hart en ziel in voor de kinderen op onze scholen en kinderopvanglocaties in West-Brabant. Zij maken LPS samen tot wat het is: een organisatie die zich kenmerkt door creativiteit, kritisch denkvermogen en durf. Het welzijn en de ontwikkeling van het kind staat bij ons centraal en dat kunnen we alleen waarmaken door ook onze mensen te stimuleren in hun ontwikkeling. Door naar ze te luisteren, ze te faciliteren en altijd achter ze te staan blijven we samen in beweging. Lees meer over LPS als werkgever